TEC-in ənənəvi illik konfransı Torpaqşünaslıq və aqrokimya fakültəsində davam edib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində (ADAU) ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 99-cu ildönümünə həsr olunan Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) konfrası keçirilib.

Konfrans günün ikinci yarısında fakültələrdə davam edib. Torpaqşünaslıq və aqrokimya fakültəsində keçirilən konfransda dekan, dosent Xalıq Xəlilov, ADAU TEC-in sədri Əvəz Zeynallı, Bitki mühafizəsi kafedrasının müdiri, dosent Yaqub Cədərov, fakültə TEC-in sədri Vusal Məmmədov, müəllimlər və tələbələr iştirak ediblər.

Tələbə İlahə Qənbərova “Deqradasiya və ona qarşı mübarizə”, Həmid Şıxbabayev “Mineral yağların tətbiqi”, Nurlana Həsənova “Fır nematodu”, Emin Lətifli “Müasir üzvi və mineral gübrələr”, Sevil İsmayılova “Nitrogen fertilizers” mövzularında təqdimatlar ediblər.

Tələbələr verilən suallara cavab veriblər və mövzular ətrafında müzakirələrə aparılıb.

Sonda konfrans iştirakçılarına fəxri fərman və simvolik hədiyyələr təqdim edilib.